top of page
Logo wit.png

Design

Wij ontwerpen al jouw visuele uitingen!

Met behulp van professionele tools zoals Illustrator en InDesign kunnen wij (bijna) alles ontwerpen.

 

Van visitekaartje tot brochure en van poster tot menukaart. Laat ons vooral weten wat je nodig hebt, dan doen we graag een voorstel.

lees meer

Jouw bedrijf is uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Dit wil je natuurlijk ook uitstralen in al je visuele uitingen, zoals je visitekaartjes, flyers, menukaart of bijvoorbeeld cadeaubonnen. Of jouw bedrijf nou net gestart is of het familiebedrijf al veertig jaar bestaat, het is altijd een goed idee om je eens te buigen over jouw visuele uitingen. Het is namelijk misschien wel de eerste kennismaking die nieuwe klanten met jouw bedrijf hebben. En die eerste indruk telt! Wil jij dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en een sterke eerst indruk achterlaat? Je kunt Van der Kuijl Marketing inschakelen als grafisch vormgever om van alles te laten ontwerpen en jouw merk te versterken.

 

Grafische vormgeving; onze specialiteit!
Grafische vormgeving, grafisch ontwerp of drukwerk opmaken. Hoe je het ook wil noemen, het is een zeer belangrijke factor voor ieder bedrijf. Wij helpen je graag als jouw persoonlijke grafisch vormgever. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, folder, brochure, with compliments card, poster, cadeaubon, menukaart of offertemap. Als wij je logo en huisstijl hebben ontwikkeld dan gebruiken we dat altijd als uitgangspunt in de grafische vormgeving. Geen uitdaging is voor ons te groot! Vraag ook gerust een offerte aan voor ander grafisch ontwerp. Alles wat wij voor je ontwerpen is uiteraard zonder drukwerk en de kosten daarvoor.

Drukwerk

Na het ontwerpen kunt u ook bij ons terecht voor het laten drukken van uw ontwerp. Van spandoeken tot visitekaartjes bijna alles is mogelijk! Wij laten onze ontwerpen bij een centrale specialist drukken waardoor u nooit teveel betaald voor alleen het beste resultaat!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

bottom of page